Elektroniken i städerna

Om man beger sig ut på stan idag kommer man att se hur stora influenser elektroniken har haft på vårt vardagliga liv. Vart man än tittar ser man tecken på dess utveckling. Man kan också se vilken påverkan det har när den elektricitet som driver alla våra elektroniska apparater fallerar. Ett exempel på när detta inträffa är vid strömavbrott, då man verkligen ser hur beroende vi har gjort oss själva av elektriciteten och elektroniken.

Även om elektroniken har bidragit med fantastisk utveckling, både i och utanför städerna, så är det viktigt att vi är förberedda på vad vi gör om elektroniken inte samarbetar med oss för dagen. Det kan därför vara en bra idé att ha lite extra torrvaror, vatten etc hemma, så att man är förberedd om vi tillfälligt tappar elektriciteten.

Elektronik är ett tecken på den samhällsutveckling som sker på alla plan, och det kommer att fortsätta vara en viktig del av den mänskliga utvecklingen i framtiden. Det är viktigt att vi fortsätter för att arbeta för att utvecklingen sker på ett hållbart sätt, så att även våra barn och barnbarn får ta del av elektroniken och dess under.