Elektronikprylarna du inte visste att du behöver

Det sägs att människan drivs av lathet. Tack vare vår lättja letar vi alltid efter den enklaste lösningen som gör av med minst energi. Detta har tagit oss till det moderna samhället vi har idag med bilar och datorer. Det har också tagit fram ett par prylar som vid första anblick kan verka onödiga, men ju mer du tänker på dem inser du att du inte kan leva utan dem.

Den självgående kaffebryggaren

Har du svårt att gå upp på morgonen om du inte känner doften av kaffe? Då har vi hittat precis rätt pryl. En kaffebryggare med inbyggt wifi kan nämligen kopplas upp till en app där du kan starta den eller ställa timern när du vill. Se bara till att du har billig el hemma då dessa apparater tenderar att dra iväg lite på elräkningen. Glöm inte att jämföra elavtal och se om du kan byta elleverantör för att inte betala för mycket för din hushållsel.

Aldrig strömlös på utflykten

Dagens smartphones är inte kända för att ha lång batteritid. Få saker är så irriterande som att vara långt hemifrån och inse att man glömt powerbanken hemma och mobilen är på väg att dö. Nu finns ryggsäcken med inbyggd powerbank! Ladda din mobil, hörlurar, högtalare och andra prylar var du än befinner dig.

Skriv ut bilder direkt från mobilen

Den perfekta presenten, följeslagaren på fester och semestrar har vi här: En miniskrivare som kopplas direkt till mobiltelefonen. Skriv ut bilder direkt från din smartphone var du än befinner dig. Det passar perfekt till ett bröllop där alla gäster får med sig en bild hem, för att skapa en fotovägg på en fest eller ge bort en bild på dig själv till semesterflirten innan hemresan. Vi förstår faktiskt inte hur vi kan ha klarat oss utan den här så länge.